Udvalget vedrørende arbejdsløshedsforskning, Statens Samfundsvidenskabelige Forskningsråd, Arbejdsløshedsforskning i Danmark efter 1970, København, november 1978. 89 s. inkl. bilag. - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1979)
-