Nicos Poulantzas, L'Etat, le pouvoir, le socialisme, Paris: Presses Universitaires de France, 1978. Engelsk oversættelse: State, Power, Socialism, London: New Left Books, 1978. 269 s. £ 7,50 (112 kr.) . - Martinussen, John (Politica, 1979)
-