Harry Bravermann, Arbejde og monopolkapital I, København: Demos socialistisk forlag, 1978 (Labor and Monopoly Capital, New York: Monthly Review Press, 1974), 226 s., kr. 98,-. - Mortensen, Nils (Politica, 1979)
-