Anmeldelse af Relational Egalitarianism: Living as Equals - Højlund, Anne-Sofie Greisen; Midtgaard, Søren Flinch (Politica, 2019)
Kasper Lippert-Rasmussen, Relational Egalitarianism: Living as Equals. Cambridge University Press, 2018 (anmeldt af Anne-Sofie Greisen Højlund og Søren Flinch Midtgaard)