Anmeldelse af China, the U.S. and the Power Transition Theory: A Critique - Skak, Mette (Politica, 2019)
Steve Chan, China, the U.S. and the Power Transition Theory. A Critique. Routledge, 2008 (anmeldt af Mette Skak)