Anmeldelse af Rusland som militær stormagt - Skak, Mette (Politica, 2021)
Niels Bo Poulsen og Jørgen Staun (red.), Rusland som militær stormagt. (Studier i global politik og sikkerhed). DJØF forlag, 2021.