Anmeldelse: Kenneth Boulding, Three Faces of Power, Newbury Park & London: Sage Publications, 1990, 264 s. - Redaktionen, - (Politica, 1991)
Kenneth Boulding, Three Faces of Power, Newbury Park & London: Sage Publications, 1990, 264 s., £ 15.75. Göran Djupsund og Lars Svåsand (red.), Partiorganisasjoner: Studier i strukturer og prosesser i finske, norske og svenske partier, Åbo: Åbo Akademis Förlag, 1990, 318 s. Peter Gundelach, Nils Mortensen og Jens Chr. Tonboe (red.), Sociologi under forandring, København: Gyldendal, 1990, 547 s., kr. 237,00.