Tore Grønlie (red.), Forvaltning for politikk. Norsk forvaltningspolitikk etter 1945, 1999, Bergen: Fakboktbrlaget, 367 s., Nkr. 348,00. - Munk Christiansen, Peter (Politica. Tidsskrift for politisk videnskab, 2001)
-