Marianne Melchior og Jan Hjarnø., Flygtninge og Indvandrere. Forsøgserfaringer fra SUM-støttedeprojekter. Rapport 92:15, København: Socialforskningsinstituttet og Sydjysk Universitetscenter, 1992, 277 s., kr. 150,00. - Hamburger, Charlotte (Politica, 1992)
-