David Grønbæk, Industripolitik i Danmark og Sverige. - En sammenligning af industripolitiske netværk i Skandinavien og deres politiske rødder, København: Politiske Studier, 1992, 136 s., kr. 140,00. - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1992)
-