Signild Vallgårda, Sygehuse og sygehuspolitik i Danmark. Et bidrag tildel specialiserede sygehusvæsens historie 1930-1987, København: Jurist- og konomforbundets Forlag, 1992, 399 s., kr. 325,00. - Rolighed, Arne (Politica, 1992)
-