Niels Thomsen og Jette D. Søllinge, De danske aviser 1634-1991., Bind 1-3 (Bind 1-2 dog med titlen De danske aviser 1634-1989 og forfatterangivelsen Jette D. Søllinge og Niels Thomsen), Odense: Dagspressens Fond, i kommission hos Odense Universitetsforlag - Elklit, Jørgen (Politica, 1992)
Niels Thomsen og Jette D. Søllinge, De danske aviser 1634-1991., Bind 1-3 (Bind 1-2 dog med titlen De danske aviser 1634-1989 og forfatterangivelsen Jette D. Søllinge og Niels Thomsen), Odense: Dagspressens Fond, i kommission hos Odense Universitetsforlag, 1988-1991, 356 + 727 + 836 s., 328,00 kr. pr. bind i abonnement; 328,00-498,00 kr. i løssalg.