Børsens EF-håndbog 1991/92, København: Forlaget Børsen, 1991, 321 s., kr. 475,80; EF direkte! En guide til EF og Det Indre Marked, udarbejdet af Hans Martens, København: Redaktion Deadline, 1991, 223 s., kr. 248,00. - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1992)
-