Danske politiske partier 1970-1991. Bidrag til en bibliografi, ved Jørgen Elklit, Gorm Willemoes Jensen og Karen Prehn, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, 1991, 162 s., kr. 25,00 (foreløbig udgave). - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1992)
-