Peter Nedergaard, EF’s markedsintegration., København: Dansk Udenrigspolitisk Institut/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1990, 260 s. + 11 sider engelsk sammenfatning, kr. 225,00. - Paldam, Martin (Politica, 1991)
-