Peter Birch Sørensen og Bent Rold Andersen, Finansiering af de offentlige udgifter i Danmark i 1990’erne., Lundbeckfondens prisopgave 1989, København: Juristog Økonomforbundets Forlag, 1990, 200 s., kr. 150,00. - Thorlund Jepsen, Gunnar (Politica, 1991)
-