Erik Damgaard (red.), Dag Anckar, Hilmar Rommetvedt, Anders Sannerstedt, Mats Sjölin, Parlamentarisk forandring i Norden, Oslo: Universitetsforlaget, 1990, 206 s., Nkr. 235,00. - Bille, Lars (Politica, 1991)
-