Carl-Axel Nielsson og Hans Kryger Larsen, Forbrug og produktion af industrivarer, Odense Universitetsforlag, 1989, 295 s., kr. 268,00 (kr. 198,00 i abonnement). - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1990)
-