Helle Holt, Kvindefag - mandefag. - Tilgangen til de erhvervsgymnasiale uddannelser København: Socialforskningsinstituttet, Rapport 88:6, 130 s., kr. 50,00; Helle Holt, Kvindefag - mandefag. 2. del. Arbejdsløshed, beskæftigelse og karriere, København: Soc - Togeby, Lise (Politica, 1990)
Helle Holt, Kvindefag - mandefag. - Tilgangen til de erhvervsgymnasiale uddannelser København: Socialforskningsinstituttet, Rapport 88:6, 130 s., kr. 50,00; Helle Holt, Kvindefag - mandefag. 2. del. Arbejdsløshed, beskæftigelse og karriere, København: Socialforskningsinstituttet, Rapport 88:13, 144 s., kr. 60,00.