Krigskunsten, på dansk ved Jens Østergård Petersen, med indledning af Michael Clemmesen og efterskrift af Jens Østergård Petersen, København: Akademisk Forlag, 1989, 251 s., kr. 149,00. - Amstrup, Niels (Politica, 1990)
-