Kurt Klaudi Klausen og Torben Hviid Nielsen (red.), Stat og Marked: Fra Leviathan usynlig hånd til forhandlingsøkonomi, København: Jurist- og økonomforbundets 1989, 283 s. - Knudsen, Tim (Politica, 1990)
-