Jan Sundberg, Lokala partiorganisationer i kommunala och nationella val. Forandringer organisatorisk styrka och medlemsaktivitet i politiska lokalforeningar i Finland åren 1945-1987, Helsingfors: Finska Vetenskaps-Societeten, 1989, 143 s. - Bille, Lars (Politica, 1990)
-