Jørgen Albæk Jensen, Parlamentarismens statsretlige betydning. Det parlamentariske betydning for forholdet mellem Folketing og regering., København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1989, 168 s. - Rasmussen, Erik (Politica, 1989)
-