Peter Nedergaard, EF’s landbrugspolitik under omstilling, Dansk Udenrigspolitisk Skrifter nr. 14, København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1988, 175 s., kr. 240,00. - A. Buksti, Jacob (Politica, 1989)
-