E. Damsgård Hansen, Kaj Kjærsgaard og Jørgen Rosted, Dansk økonomisk politik, udg., København: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, 1988, kr. 268,00. - Diwan og Søren Peter Iversen, Zohair; Iversen, Søren Peter (Politica, 1989)
-