Jesper Due og Jørgen Steen Madsen, Når der slås søm i - Overenskomstforhandlinger organisationskultur, København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1988, 360 s., kr. 295,00. - Ibsen, Flemming (Politica, 1989)
-