Finn Madsen, Litteratur om sikkerhedspolitik. En kommenteret bibliografi over udvalgte og internationale sikkerhedspolitiske udgivelser., Søllested: Forlaget Lee, 192 s., kr. 136,00. - Redaktionen, - (Politica, 1988)
-