Magnus Jerneck, SAFs framtidssyn: förutsägelser, målsättningar och dilemman. En studie av programarbete och planeringsverksamhet inom Svenska Arbetsgivareföreningens Stockholm: Svenska Arbetsgivareföreningen, 1986, 217 s. - Redaktionen, - (Politica, 1988)
-