Hans Branner, 9. april 1940 - et politisk lærestykke? En udenrigspolitisk krises baggrund, og perspektiver, København: Dansk Udenrigspolitisk Institut, Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1988, 294 s. - Rasmussen, Erik (Politica, 1988)
-