Johs. Nielsen, 1864 - Da Europa gik af lave. Odense University Studies in History Social Sciences, vol. 102, Odense Universitetsforlag, 1987, 439 s., 240,00 kr. (eksklusive moms). - Amstrup, Niels (Politica, 1987)
-