Rudi Thomsen (red.), Det athenske demokrati i samtidens og eftertidens syn, Århus: Forlaget Sfinx, 1986, bind I: Samtiden, bind II: Eftertiden, 347+387 s., 325,00 kr. - Svensson, Palle (Politica, 1986)
-