Jens-Jørgen Jensen (red.). Har vi den rigtige forskningspolitik i Danmark? - Forskningspolitik og forskningsudvikling i Danmark., Esbjerg: Sydjysk Universitetsforlag, 1985, 182 s., 120,00 kr. - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1986)
-