Søren Villadsen (red.), Lokalpolitisk organisering. Organisationer, bevægelser og partier i kommunalpolitikken., København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1985, 255 s. - Ibsen, Marius (Politica, 1986)
-