Kjell A. Eliassen og Mogens N. Pedersen (ed.), Skandinaviske politiske institutioner og politisk adfærd 1970-1984. En kommenteret bibliografi, Odense: Odense University Press, 1985, viii + 158 s., 150,00 kr. - Elklit, Jørgen (Politica, 1986)
-