Karl-Erik Frandsen (red.), Atlas over Danmarks administrative inddeling efter 1660, Bind MI, Vojens: Dansk historisk Fællesforening, (1984) 1985, 235 + 304 s., 478,65 kr. - Elklit, Jørgen (Politica, 1985)
-