Henning Jørgensen og Peter Nielsen, Arbejdsformidlingens image og virke, Aalborg: AUC/ATA-projektet, rapport nr. 2, 1985, 85 s., 89,00 kr.; Lene Dalsgaard, Jobskabelse - brikken, der mangler, Aalborg: AUC/ATA-projektet, rapport nr. 3, 1985, 256 s., 149,00 - A. Buksti, Jacob (Politica, 1985)
Henning Jørgensen og Peter Nielsen, Arbejdsformidlingens image og virke, Aalborg: AUC/ATA-projektet, rapport nr. 2, 1985, 85 s., 89,00 kr.; Lene Dalsgaard, Jobskabelse - brikken, der mangler, Aalborg: AUC/ATA-projektet, rapport nr. 3, 1985, 256 s., 149,00 kr.