Harald Enderud (red.), Hvad er organisationssodologisk metode? Den 3die bølge i metodelæren, I+2, København: Forlaget Samfundslitteratur, 1984, 325+292 s., 98,00 + 98,00 kr. - Laursen, Thorkild (Politica, 1985)
-