Niels Blomgren-Hansen, Dansk pengepolitik, teori og erfaringer, København: Samfundslitteratur, 1984, 121 s., 80,00 kr; Helge Brink, Monetarisme og konomisk politik, København: Jurist- og økonomforbundets Forlag, 1984, 125 s., 100,00 kr. - Jespersen, Jesper (Politica, 1985)
-