Anette Borchorst og Birte Siim, Kvinder i velfærdsstaten - mellem moderskab og lønarbejde gennem 100 år, Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, serie om kvindeforskning nr. 16, 1984, 263 s., 128,00 kr. - Lindholst, Nina (Politica, 1985)
-