Henrik Becker-Christensen, Dansk mindretalspolitik i Nordslesvig. Udformningen af den danske politik over for det tyske mindretal 1918-20, Åbenrå: Institut for Grænseregionsforskning, 1984, 274 s., 120,00 kr. - Elklit, Jørgen (Politica, 1985)
-