Thorsten Borring Olesen, Nils Arne Sørensen og Uffe Østergård,"Fascismen i Italien. Brud og kontinuitet i Italiens historie efter 1800", Den Jyske Historiker, nr. 27-28, Århus: Modtryk, 1984, 276 s., 195,00 kr. - Svensson, Palle (Politica, 1985)
-