Ulrik Grås og Karen Skovbjerg (red.), Krigens reporter. En bog om profession iagttager, København: Tiderne Skifter, 1984, 235 s., 138,00 kr.; Jens Lohmann, Den mellemamerikanske drøm. Mellemamerika mellem storpolitik og revolution, København: Vindrose, 19 - Rye Olsen, Gorm (Politica, 1985)
-