Jesper Due og Jørgen Steen Madsen, Hva’ nu Larsen? En sociologisk diskussion om funktionærerne og deres organisationer, København: Jurist- og konomforbundets Forlag, 1984, 152 s., 116,00 kr. - Goul Andersen, Jørgen (Politica, 1984)
-