Nikolaj Petersen og Christian Thune (red.), Dansk Udenrigspolitisk Årbog 1983, København: Dansk Udenrigspolitisk Institut, 1984, 510 s., 98,00 kr. for medlemmer, 123,00 kr. i boghandelen. - Boel, Erik (Politica, 1984)
-