Salomons Unge. Analyse og vurdering af den sektoropdelte ungdomspolitik, Regeringens Ungdomsudvalg. Rapport nr. 3. København: Direktoratet for Statens Indkøb, 1983, 518 s., 90,00 kr. - Togeby, Lise (Politica, 1984)
-