Anne Schouenborg, Informatik. En debatbog om anvendelse af informationsteknologi, Herning: Systime, 1983 - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1984)
Anne Schouenborg, Informatik. En debatbog om anvendelse af informationsteknologi, Herning: Systime, 1983, 160 s., 84,00 kr.; Stein Bråten, Dialogens vilkår i datasamfunnet, Oslo: Universitetsforlaget, 1983, 211 s., 148,00 kr.; Ole Fogh Kirkeby, Teknologi & kontrol, København: Akademisk Forlag, 1983, 194 s., 98,00 kr.; Jon Sundbo, Informatik og plansamfund, København: Akademisk Forlag, 1983, 152 s.; Peer Hull Kristensen and Rikard Stankiewicz (eds.), Technology Policy and Industrial Development in Scandinavia, Lund/Roskilde, 1982, 218 s.