Tom Christensen, Organisasjonslederskap under endrete forhandlingsbetingelser. En undersøkelse av organisasjonsutviklingen i Norges/Norsk Lærerlag 1946-79. Oslo: Universitetsforlaget, 1983. 347 s., 160,00 Nkr. - A. Buksti, Jacob (Politica, 1983)
-