Christian Thune og Nikolaj Petersen (red.), Dansk udenrigspolitisk årbog 1982. København: Dansk Udenrigspolitisk Institut, i kommission hos Jurist- og Økonomforbundets 1983. 494 s., 99,95 kr. - Faurby, Ib (Politica, 1983)
-