Kai Kristensen, Henning Madsen og Peter S. Mortensen, Analyse af Kvalitative Data: Grundbog for samfundsvidenskaberne. Herning: Systime, 1982. 112 s., 74,50 kr. - P. Kristensen, Ole (Politica, 1983)
-