En brydningstid. Om mulighederne og udviklingstendenser i ungdomstilværelsen. København, 1982. Ungdomsbilleder. Interviews med unge og synspunkter fra udvalgte debattører. København, 1982. Turi Rye Madsen, Claus Mellergaard og Leif Thomsen, Ungdom 80. Ung - Høeg Hansen, Henning (Politica, 1983)
En brydningstid. Om mulighederne og udviklingstendenser i ungdomstilværelsen. Regeringens ungdomsudvalg, Rapport nr. 1. København: Direktoratet for Statens 1982. 236 s., 50,00 kr. Ungdomsbilleder. Interviews med unge og synspunkter fra udvalgte debattører. Regeringens ungdomsudvalg, Rapport nr. 2. København: Direktoratet for Statens 1982. 254 s., 45,00 kr. Turi Rye Madsen, Claus Mellergaard og Leif Thomsen, Ungdom 80. Ungdom som social bevægelse. København: Politiske Studier, 1982. 165 s., 94,50 kr.